2011. december 28., szerda

Robin Cook - Válság - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Új, nem olvasott könyv!
A könyv középponti történése egy orvosi műhibaper, amelynek vádlottja dr. Craig Bowman, nagytiszteletű, hivatását mindenek elé helyező orvos. Nyolc hónapja elhunyt páciense, Mrs. Stanhope férje a felperes. A férfit egy rámenős ügyvéd tüzelte fel, mondván, az asszony halálát az okozta, hogy későn került kórházba, mert az orvos nem vette komolyan a szívpanaszait. A közismert hipochonder nő mindig sok problémát okozott kezelőorvosának, sokszor az éjszaka közepén riasztotta képzelt bajainak elpanaszolásával, de dr. Bowman mindig lelkiismeretesen ellátta.
A tárgyalás során dr. Jack Stapleton, neves igazságügyi orvos szakértő tanúként idézi meg a halott asszonyt: exhumáltatja és felboncolja, hogy sógora, Bowman doktor ártatlanságát bizonyítsa. Ám a holttest nem tanúskodik - nem utal semmi gyilkosságra, de semmi nem igazolja a kórház zárójelentését sem, miszerint szívroham végzett volna az asszonnyal.
Vajon sikerül-e megtudni, mi lappang a rejtélyes haláleset mögött, vagy a sikeres orvos életét végképp tönkreteszi a koholt műhibaper? Az elborzasztó történetben az író lendületesen bonyolítja a cselekményt, kitűnően adagolja a feszültséget, míg el nem jut a megdöbbentő, tökéletes végkifejletig..... .



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 12:28
. Robin Cook - Válság - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos